به گزارش خبرگزاری مهر، محمد باقر خسروی صبح چهارشنبه در نشست خود با حضور خبرنگاران با اشاره به برپایی مسابقه "معرفی مسجد زیبای محله من" افزود: شهروندان می توانند بهترین توصیف ذهنی خود را از مسجدی که در ذهن دارند برای ما ارسال کنند .
وی اظهار داشت: در چهار سال گذشته، طراحی مناسب و بهسازی و جلوگیری از اغتضاشات بصری به عنوان یک دغدغه مطرح بوده که در این زمینه نیازمند فرهنگسازی و شناسایی بناهای واجد ارزش هستیم.
مدیر کل معماری و ساختمان شهرداری تهران گفت: متاسفانه در بررسی وضعیت نمای شهر تهران، حسی از وجود زمان در ارتباطات بصری دیده نمی شود و هویت مکانی شهر تهران نیز نسبت به گذشته از کیفیت واجد اهمیتی برخوردار نشده است که در این زمینه نیازمند به همکاری طراحان و همه شهروندان و مشاوران هستیم.
وی با بیان این که تهران در حال حاضر یک الگوی ویزه معماری ندارد تا بتواند حس هویت مکانی تهران را منتقل کند، تصریح کرد: مساجد یکی از عناصر مهم شهرهای ایرانی است و در این زمینه بر آن شدیم تا از این طریق بتوانیم ذهنیت و حس شهروندان را نسبت به معماری ایرانی بشناسیم و از شهروندان بپرسیم که ویژگی های یک مسجد خوب از نظر آنان چیست.
خسروی افزود: در مسابقه معماری امسال توجه ویژه ای به شهروندان شده است تا با توصیف یک مسجد خوب ذهنیت خود را به ما اعلام کنند.
مدیر کل معماری و ساختمان شهرداری تهران اظهار داشت: دانشجویانی که در این زمینه تحصیل می کنند نیز برای این کار حائز اهمیت هستند و به همین دلیل از آنها خواستیم که طراحی یک مسجد خوب را در اختیارمان قرار دهند و همچنین خواهان آن هستیم تا مشاورانی نیز که به طراحی خوب مساجد پرداختند نیز شناسایی کنیم تا بتوانیم بانک اطلاعاتی مناسبی از طراحان خوب مساجد داشته باشیم.
وی با بیان این که مساجد در سه سطح محله، منطقه و شهر ارزیابی می شود گفت: کمیته تخصصی مساجد نیز تشکیل و پیش بینی شده تا مشاور راهبری در کنار آن وجود داشته باشد تا طراحان مساجد را از نظر کمی و کیفی راهنمایی کند.
به گفته خسروی، تا کنون بیش از 100 اثر از سه حووزه معرفی شده به دبیرخانه مسابقه ارسال شده است.
نظر شما